SEO Coaching: professionele, hands-on en data-gedreven hulp voor betere online vindbaarheid

Leer je eigen website optimaliseren met behulp van een ervaren coach

Binnen veel bedrijven is één (online) marketeer verantwoordelijk voor alles. Van events organiseren tot SEO.

Vaak wil die organisatie wel groeien op SEO vlak, maar schort het een kennis, tools en inzicht om er echt mee aan de slag te gaan.

Er zijn allerlei cursussen maar die gaan niet uit van je eigen site en data. Hoewel SEO eigenlijk via simpel is werkt het wel een beetje conform de beroemde quote van Cruijff, je gaat het pas zien als je het door hebt. Enter: SEO coaching!

Ik heb twintig jaar SEO ervaring en vind het ontzettend leuk om die kennis over te brengen op anderen. Ik duik graag in data en coach organisaties dan met checklists, tools en stappenplannen door SEO verbeteringen heen.

Door dit case/pagina gewijs te doen krijg je een hele praktische ‘opleiding’. Niet alleen verbeter je in dit proces je positie in Google, je leert ook nog eens hoe je het in de toekomst zelf kunt doen en hoe je nieuwe content meteen SEO proof kunt maken.

Gaandeweg alle SEO principes toepassen, logisch leren prioriteren op basis van data en ondertussen bouwen aan een stabiele website groei.

Ben je een online marketeer en wil je beter worden in SEO? Of stuur je een marketing team aan een wil je je een van je marketeers upskillen richting SEO? Ik heb help graag met SEO coaching.

Wat krijg je: