Profiteer van 20 jaar online marketing ervaring en haal maar business uit je site.

Wil je jouw organisatie beter op de kaart zetten? Zorgen dat je doelgroep weet dat je bestaat en wat je te bieden hebt?

Ik begon in 1998 met websites bouwen. Het duurde niet lang voordat ik door kreeg dat met alleen een website je er nog niet bent. Je moet er ook nog eens mensen naartoe krijgen. Ik groeide met mijn achtergrond als programmeur langzaam richting online marketeer.

Inmiddels werk ik als freelance / interim online marketeer. Ik heb een brede ervaring, van social media marketing tot SEA, remarketing en A/B testing (Conversie Optimalisatie). Ik werk altijd vanuit een sterke SEO basis, want dat is vaak de meeste duurzame strategie. Daarmee zorg je voor een stabiele stroom aan website bezoekers en business.

Kijken hoe ik jouw organisatie online kan helpen?

Aanbod van online marketing diensten:

Adres:
Rijkstraatweg 8a, Haarlem