Hartslagmeters, Kleding, Sportvoeding en Atletiek producten
  HOME HOSTING WEBDESIGN PORTFOLIO CMS ZOEKMACHINES WEBTEKSTEN CONTACT  
CMS

Content Management Systeem

CMS

Met een Content Management Systeem, oftewel CMS, kunt u op een eenvoudige manier uw eigen website bijhouden zonder te hoeven beschikken over specifieke technische kennis.

Via een speciale beveiligde pagina kunnen bevoegde personen snel en gemakkelijk bijvoorbeeld nieuwsberichten of aanbiedingen toevoegen aan de site. Bestaande teksten kunnen eenvoudig worden aangepast, terwijl aangebrachte wijzigingen direct op de site zijn te zien.

Het grote voordeel voor de eigenaar van een CMS-gestuurde site is naast het kostenaspect de actualiteit van dergelijke websites. Bij zogenoemde statische pagina’s moet immers elke wijziging handmatig door een webbeheerder worden aangebracht. En dat kost de eigenaar van de site vaak veel geld, terwijl het meestal enige tijd duurt alvorens de gewenste wijzigingen door de sitebeheerder zijn aangebracht. Is een product uitverkocht of is een bepaalde vacatures inmiddels bezet? Dit soort wijzigingen kunt u met een CMS zelf gemakkelijk en snel aanpassen. Zodat uw site altijd actueel is en blijft.

Enkele voorbeelden van CMS-pagina’s die zijn gebouwd door JMP:

  • Atletiekwinkel (Categorie en Productpagina's)
  • Sportpaleis (Aanbieding Top10)
  • HBC (verslagen en foto's)